We hebben 3 heerlijke  verwenpakketten ontwikkeld om van je boudoir fotosessie een unieke ervaring te maken!

De Boudoir fotosessie

We nemen onze tijd. Elke fotoshoot is immers verschillend. Ons doel bij Elisabeths Boudoir is er voor te zorgen dat bij deze unieke ervaring het mooiste, sensueelste, zachtste of stoerste beeld van jezelf wordt gemaakt. Samen zoeken we naar het juiste licht, de poses die bij je passen, coachend en pratend tot ik tevreden ben met de foto’s die er zijn gemaakt. Typisch doen we 3 tot 4 outfits en zijn minimum 2 uur bezig. De make-up wordt gekozen in functie van wat je gewoon bent, welke kleren en lingerie je hebt gekozen en hoe je voor de foto op je mooist bent.

Hoe je Boudoir foto’s kiezen

Een week na de ontspannen en gezellige fotoshoot maken we een eerste keuze van de foto’s voor jou op basis van wat we van jou hebben leren kennen en ook in functie van de gekozen fotografische stijl. Je kiest de mooiste foto’s uit. Deze worden nog eens volledig afgewerkt naar het medium waarvoor je hebt gekozen: vergroting of album.

Of je nu een kunstwerk van jezelf aan de muur wenst of een album met al je foto’s, bij Elisabeths Boudoir wordt de hoogste kwaliteit nagestreefd. Veel handwerk, maatwerk en mooie afwerking vragen tijd, geduld en ervaring. Met onze 3 formules wijken we een beetje af van het maatwerk, maar garanderen we een snellere service met behoud van kwaliteit. We bedanken je dan ook met een interessantere prijs, dan als je “A la Carte” zou bestellen.

All-in formules

Coup de Coeur

De eerste blik en je weet het, dat is wat je wil, het is een “coup de coeur”, onweerstaanbaar.We verzorgen jouw make-up, geven stijladvies en coachen je doorheen de fotoshoot. Je krijgt een exclusieve Fine Art Box met minimum 6 van de mooiste foto’s. Geen standaard afwerking, maar voor iedere klant opnieuw een aparte opmaak om een sterk verhaal te kunnen vertellen. Alles wordt vervaardigd met zuurvrije materialen voor langdurig plezier. 

Silk Nights

De nacht doorbrengen in zijden lakens, licht, warm en strelend en in echte zijden lingerie… En dat zalige gevoel op foto verteld.We verzorgen jouw make-up, geven een klein beetje stijladvies en coachen je doorheen de fotoshoot.jouw 25×25 cm handgebonden album: 12 bladzijden met de 12 mooiste foto’s, volledig op jouw maat opgemaakt. Geen standaard afwerking, maar voor jou opnieuw een aparte opmaak om jouw persoonlijk verhaal te kunnen vertellen. Alles wordt vervaardigd met zuurvrije materialen voor langdurig plezier. Bij dit album hoort een hoes in de zelfde stof die je voor de cover hebt gekozen. 

Wild Orchid

Wilde orchideeën geuren lekker zoet en zijn kostbaar. Je vindt ze enkel in de bergen op moeilijk bereikbare plaatsen. Zo uniek zijn ook onze foto’s. We verzorgen jouw make-up, geven een klein beetje stijladvies en coachen je doorheen de fotoshoot. De beste foto’s worden een week later gepresenteerd. De allermooiste foto wordt op formaat 50×60 of 50×50 cm afgewerkt en gemonteerd op ultra strakke aluminiumplaat(dibond).

Cascade

Is een zeer persoonlijk project. Met het Cascade gaan we samen op zoek naar jouw dromen en proberen die te verwezenlijken. Mata Hari, Marilyn, Greta, Marie-Antoinette, … Welke totale makeover wil je verwezenlijken en wie wil je zijn?

 

Fill out my online form.